Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρεις (3) αλλοδαπές υπήκοοι Συρίας ηλικίας 22, 42 και 16 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (04.09.2015) το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, η 22χρονη επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Βασιλεία Ελβετίας.

Επιπλέον, χθες (04.09.2015) το βράδυ, εντοπίστηκαν στο χώρο του αεροδρομίου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, η 42χρονη με την 16χρονη και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Ζυρίχη Ελβετίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook