Συνελήφθη, σήμερα  τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 34χρονος, για κλοπή, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, συνελήφθη από αστυνομικούς ο 34χρονος την ώρα που είχε παραβιάσει και μπει σε ΙΧ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, με σκοπό την κλοπή.

Κατά το χρόνο της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 34χρονο, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, ηλεκτρονική συσκευή (ραδιο-CD) και έγγραφα ιδιοκτησίας 48χρονης  τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 48χρονης.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 20.07 έως την 25.07.2015  ο 34χρονος διέπραξε ακόμη τρεις  περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές (ηχεία, ραδιο-CD), έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook