Όπως ανακοίνωσαν η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές γραμμές λόγω της λήξης των απεργιακών κινητοποιήσεων επέρχονται αλλαγές στην εκτέλεση των δρομολογίων των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων απο και προς την Κρήτη.

Αναλυτικότερα :

\”Η ΑNEΚ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με εισιτήρια ΑΝΕΚ των ημερών της απεργίας και για να επανέλθουν τα δρομολόγια ως είναι εγκεκριμένα στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΧΑΝΙΑ.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΕΛΥΡΟΣ θα εκτελέσει το εγκεκριμένο δρομολόγιο του σήμερα 30-6-2011 ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΧΑΝΙΑ (με αναχώρηση μετά την λήξη της απεργίας).

Το Ε/Γ -Ο/Γ ΛΑΤΩ θα εκτελέσει τα δρομολόγια ΠΕΜΠΤΗ 30-6-2011 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Αναχώρηση μετά τη λήξη της απεργίας)-ΧΑΝΙΑ (άφιξη περί την 06:30).ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-7-2011 ΧΑΝΙΑ (ΑΝ 11:00)-ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΦ 19:30)\”

\”Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι λόγω της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων τα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 θα εκτελεστούν ως ακολούθως:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Το H/S/F KNOSSOS PALACE θα αναχωρήσει ΑΠΟΨΕ από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μετά τη λήξη της απεργίας (24:00)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ΒΡΑΔΙΝΟ δρομολόγιο της εταιρείας

Υπενθυμίζεται στο επιβατικό κοινό ότι, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 θα εκτελούνται κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγια της MINOAN LINES (ΗΜΕΡΗΣΙΑ και ΒΡΑΔΙΝΑ) από τα λιμάνια του Ηρακλείου και Πειραιά αντίστοιχα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook