Χωριά της επαρχίας Σφακίων (Ασκύφου, Ίμπρο, Χ.Σφακίων) επισκέφθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης.

Ο Μ.Βολουδάκης ανέδειξε πρωτίστως το ζήτημα της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει και τις καταστροφικές της συνέπειες : πρόσθετη επιβάρυνση δεκάδων δις στο νέο μνημόνιο, βαθιά ύφεση, κλείσιμο των τραπεζών, αδυναμία διαχείρισης του μεταναστευτικού. Σημείωσε ότι η ανεπάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ, έρχεται να προστεθεί στην πολιτική εξαπάτηση την οποία διέπραξαν οι πολιτικές αυτές δυνάμεις για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.  

Το ζητούμενο για το αύριο, κατά το Μ.Βολουδάκη είναι επιστροφή στη σοβαρότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να επικρατήσει η αλήθεια στον πολιτικό λόγο. Η Ν.Δ., φιλελεύθερη δύναμη του δρόμου της Ευρώπης, είναι η παράταξη που πρέπει να αποτελέσει τον κορμό της αυριανής κυβέρνησης για να επιστρέψει η χώρα στη σταθερότητα και να τεθούν οι βάσεις της ανάκαμψης.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ο Μανούσος Βολουδάκης θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις φίλων του στο Κολυμπάρι (6:30 μμ, καφενείο Ροσμαρή) και στις Βουκολιές (7:30 μμ, καφενείο Σταυρουλάκη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook