Τους 11 υποψηφιους βουλευτές στο Ηράκλειο που θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών, με το ΚΚΕ,  παρουσίασε το κόμμα.

Οι υποψήφιοι, κατά σειρά είναι οι εξής:

1.    Συντυχάκης Εμμανουήλ

Κοινωνιολόγος. Βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Ηρακλείου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Έχει πρωτοστατήσει σε πολλούς αγώνες για τα ζητήματα της νεολαίας και των εργαζομένων στο Νομό Ηρακλείου. 

2.    Γωνιανάκης Γιάννης

Οικοδόμος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας. Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Γ.Σ.Ε.Ε.

3.    Ανδρουλάκη Κρυσταλένια (Λίνα)

Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενη σε ερευνητικό εργαστήριο στο Ι.Τ.Ε. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων τμήματος Χημείας και μέλος της προσωρινά διοικούσας επιτροπής του σωματείου Εργαζομένων ερευνητών/τριών και εργαζομένων στην έρευνα Ηρακλείου.

4.    Δανδουλάκης Εμμανουήλ

Συνταξιούχος δημοσιογράφος. Συνεργαζόμενος. Εργάστηκε, ως ανταποκριτής της Κρήτης στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και στη συνέχεια ως αθλητικός συντάκτης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και σε τοπικά ΜΜΕ, ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΡΗΤΗ TV, TV CRETA.

5.    Καρκαβάτσος Εμμανουήλ

Αυτοαπασχολούμενος και αγρότης. Πρόεδρος του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων. Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Αρχανών-Αστερουσίων. 

6.    Κοκοσάλη-Σαλούστρου Μαρία

Είναι αρχαιολόγος. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. 

7.    Κωνσταντάκης Νικόλαος

Εμποροϋπάλληλος. Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου Αφοι Κωνσταντακάτου. 

8.    Πατεράκης Νικόλαος

Ιατρός πνευμονολόγος και διατηρεί ιατρείο στο Αρκαλοχώρι. Συνεργαζόμενος. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου με τη ΔΗΠΑΚ. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 46ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. 

9.    Σκεπάρνης Γεώργιος

Ηλεκτρονικός. Είναι μέλος στο Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου-5ου Νηπιαγωγείου Νέας Αλικαρνασσού. Επικεφαλής της Λαικής επιτροπής Ανατολικών συνοικιών Δήμου Ηρακλείου.

10.    Χουστουλάκη-Λουλάκη Αναστασία (Νατάσα)

Αρχαιολόγος, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Βυζαντινών Σπουδών, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και εργάζεται στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών. Μέλος της Ομάδας γυναικών Μαλεβυζίου της Ο.Γ.Ε.

11.    Χρυσού Ελευθερία

Ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook