Με την ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας να «μυρίζει» ακόμα όχι μόνο… μπαρούτι, κατά τη συνήθη έκφραση, αλλά και χημικά, από τα δακρυγόνα που αφειδώς και αλόγιστα χρησιμοποιήθηκαν την περασμένη ημέρα -και νύχτα, η πρωτεύουσα μετά τις πληγές της και ελπίζει ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογες εικόνες και σήμερα.

Η αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης είναι έντονη από νωρίς το πρωί, ενώ ο… γνωστός και μη εξαιρετέος, πλέον, σιδερένιος φράχτης πήρε και πάλι τη θέση του, στη Βασιλίσσης Σοφίας, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο Κοινοβούλιο των διαδηλωτών.

Αυτή την ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας με τους περισσότερους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα να είναι κλειστοί λόγω της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων και των μελών της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ήδη, πολλοί είναι οι Αγανακτισμένοι που έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος προσπαθώντας να  ξαναστήσουν τις σκηνές τους και τα ιατρεία που καταστράφηκαν ολοσχερώς χτες το βράδυ.

 

PROTO THEMA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook