Η αγωνιστική περίοδος 2010-11 λήγει ουσιαστικά την Πέμπτη (30/6) και από την 1η Ιουλίου ξεκινάνε οι μεταγραφές του καλοκαιριού. Όσον αφορά τον Α.Ο. Χανιά κινείται δραστήρια η Κίνηση Φίλων για την ενίσχυση της ομάδας αλλά υπάρχουν βέβαια και οι ανανεώσεις στον ορίζοντα.

Για ένα μεγάλο αριθμό παικτών του ρόστερ των «μπλε», 18 στο σύνολο, λήγει το συμβόλαιο τους στις 30 Ιουνίου.
Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους αλλά υπάρχουν και αρκετοί που έχουν δώσει τα χέρια με τον Παντελή Ευθυμάκη και την Κίνηση Φίλων ΑΟΧ για να παραμείνουν στην ομάδα, να και την απόφαση για όλους τους ποδοσφαιριστές θα την πάρει ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τον ΑΟΧ και εκπνέει στις 30 Ιουνίου είναι οι εξής:

Γιώργος Μουντάκης, Δημήτρης Παπακαστρήσιος,Θοδωρής Ιασωνίδης, Χρήστος Μπουρμπάκης, Βασίλης Πλουσής, Λευτέρης Κουλάκης, Στέλιος Παντελακάκης, Δημήτρης Ραπτάκης, Νίκος Μποχώνης, Αλέξης Σελινιωτάκης, Νίκος Τσεσμελής, Σωτήρης Τσάτσος, Γιώργος Αντωνόπουλος, Χρήστος Βουρβαχάκης, Γιώργος Μανωλεδάκης, Αντώνης Βασαδάκης, Μιχάλης Περράκης, Βασίλης Γωνιωτάκης.

Από τους παραπάνω αρκετοί έχουν έρθει σε συμφωνία για να παραμείνουν, ενώ αντίθετα ήδη ο Γωνιωτάκης έχει συμφωνήσει με την Επισκοπή και ο Μπουρμπάκης, που του είχε επιβληθεί δίμηνη διακοπή συμβολαίου, με τον Κισαμικό.

*Τα στοιχεία για τα συμβόλαια είναι απο το onsports.gr

 

Λευτέρης Αντωνακάκης                                                                           

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook