Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθεί η τελευταία προσθήκη που θέλει να κάνει στο ρόστερ του ο Εργοτέλη που κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μεσοεπιθετικού. 
Διακαής πόθος του προέδρου αλλά και του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες λύσεις που εξετάζονται. 
Μια εξ αυτών είναι αυτή του Κώστα Καπετάνου που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά δεν συνέχισε στην ομάδα της Μαγνησίας και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. 
Ο Εργοτέλης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη για την απόκτηση του αλλά φαίνεται πως περιμένει πρώτα τις τελικές εξελίξεις στο θέμα του Κουτσιανικούλη έχοντας ζητήσει από τον Καπετάνο να κάνει υπομονή μία –δύο μέρες ακόμη. 
Αν δεν προχωρήσει το θέμα του Κουτσιανικούλη που φαντάζει πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση τότε ο Εργοτέλης θα προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Καπετάνου μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού και ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι την μετακόμιση του στην Κρήτη και τον Εργοτέλη. 
Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα η «πρώτη» 
Στο μεταξύ αύριο το απόγευμα στις 7 στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη το γήπεδο του Μαρτινέγκο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά στην οποία νέα πρόσωπα θα είναι τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού δηλαδή οι Κατσικοκέρης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς και Ευαγγέλου. 
Παράλληλα το Σάββατο το πρωί στις 10.30 στο ξενοδοχείο «Galaxy» θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων καθώς και των χορηγών που θα στηρίξουν την προσπάθεια του Εργοτέλη την καινούργια αγωνιστική περίοδο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook