Σε συγκέντρωση στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, μίλησαν χθες βράδυ Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Στην αρχική τους τοποθέτηση ανέλυσαν την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, λόγω των επιπόλαιων χειρισμών της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο Ελληνικός λαός με επιπλέον 85 δις ευρώ. Μέσα σε δύο χρόνια, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού και την σωστή διακυβέρνηση, η οικονομία το 2014 έκλεισε με ανάπτυξη +0,8% του ΑΕΠ, με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα και με προοπτική. Και όπως όλοι οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί επιβεβαίωναν, ατένιζε με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτή την αισιοδοξία ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να γκρεμίσει και να βάλει τη χώρα σε μία περιπέτεια και ένα πισωγύρισμα άνευ προηγουμένου.

Στη συνέχεια, τονίστηκαν τα τερατώδη ψεύδη του κ. Τσίπρα τα οποία αφορούσαν τις υποσχέσεις για 13η σύνταξη, για μη μείωση των συντάξεων, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο έως 12.000 ευρώ και την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων με ένα νόμο και ένα άρθρο. 

Επιπροσθέτως, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική βούληση από τον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι θα επιδιώξει, ως κυβέρνηση, την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να αντικατασταθούν κάποια από τα νέα άδικα μέτρα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε βάρος των αγροτών.

Τονίστηκε η ανάγκη πολιτικών συναινέσεων τις οποίες επιδιώκει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αντιπροσωπεύοντας το παλιό σε αντίθεση με όσα διακηρύττει, δε μπορεί και δε θέλει να μπει στη λογική των συναινέσεων, ρισκάροντας τη σταθερότητα της χώρας.

Συμπερασματικά, ήταν εμφανής για ακόμη μία φορά, ο προβληματισμός και εν πολλοίς η αγανάκτηση των παραβρισκόμενων, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είχαν πειστεί και είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου εξαπατημένοι από τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τελευταίων εκλογών. 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καλεί τους πολίτες να κρίνουν με την λογική και να συγκρίνουν με βάση τα κυβερνητικά πεπραγμένα και να μη δώσουν για ακόμη μία φορά ψήφο διαμαρτυρίας καθώς έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα κόμμα το οποίο έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια, έχει σημαία του το λαϊκισμό και επιχειρεί να εξαπατήσει το λαό για ακόμη μία φορά και σε ένα κόμμα των μεγάλων επιλογών και που γνώρισμα του είναι η αλήθεια, η σοβαρότητα και η πρόοδος.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook