Το στίγμα της πολιτικής που προτείνει η Λαική Ενότητα έδωσε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο πολύκεντρο νεολαίας. 

Ο κ. Λαφαζάνης στάθηκε στην ανάγκη απεμπλοκής από τις μνημονιακές πολιτικές που ωθούν όπως χαρακτηριστικά είπε το λαό στην εξαθλίωση ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία με τους δανειστές και την ψήφιση του μνημονίου. 

Τόνισε ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δεν θα ήταν καταστροφή και υπεραμύνθηκε της στάσης που έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του. 

Έκανε λόγο για παιχνίδι δημοσκοπήσεων μέσω των οποίων δεν καταγράφεται η δυναμική της λαϊκής ενότητας. 

Το τρίτο μνημόνιο δεν μπορει να εφαρμοστεί στην πράξη οσο και αν συνεργαστούν τα μνημονιακα κόμματα υποστήριξε καλώντας το λαό να στηρίξει την Λαϊκή ενότητα.

 Οσο υπαρχουν μνημόνια θα έχουμε πολιτικούς υπαλλήλους κατέληξε ο προεδρος της Λαϊκής Ενότητας. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ.Λαφαζάνη στην Κρήτη περιλαμβάνει:

Αναχώρηση το απόγευμα (17:30) για τη μαρτυρική Βιάννο, όπου θα αποτίσει φόρο τιμής στο Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος από τους ναζί κατακτητές και θα επισκεφθεί Έκθεση Φωτογραφίας που εγκαινιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης
και Διεκδίκησης για τη συμπλήρωση 72 χρόνων από το Ολοκαύτωμα

Άφιξη το βράδυ (19:30) στην Ιεράπετρα, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας.

Κυριακή, 13 Σεπτέμβρη

Άφιξη το πρωί (10:00) στα Χανιά και επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων σε αυτό, γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού. Στη συνέχεια, περιοδεία στην πόλη.

Επίσκεψη το μεσημέρι (13:00) στην μαρτυρική Κάνδανο για απόδοση φόρου τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Συνάντηση το απόγευμα (16:30) στο Αεροδρόμιο Χανίων με τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο και, στη συνέχεια, αναχώρηση αεροπορικώς για Αθήνα στις 18:05.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook