Να γραφτούν στο δικό τους σύνδεσμο για να πάρουν στα χέρια τους την τύχη του ελαιόλαδου, καλεί τους παραγωγούς ο Σύνδεσμος Ελαιοπαραγωγών του νομού Ηρακλείου, που θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες του σε εκδήλωση την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Ελαιοπαραγωγών Ν. Ηρακλείου – Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που ιδρύθηκε την 30/05/2011 με αρ. πρωτ. 780/ΕΚΟ/39/2011 αντλεί μεγάλη υποστήριξη και συμμετοχή από τους ελαιοπαραγωγούς, αγρότες και μη.

«Η αποδοχή αυτή από τους ενδιαφερόμενους προς το Σύνδεσμο, μας κάνει να εντείνουμε ολοένα και περισσότερο τις προσπάθειές μας, τονίζεται στην ανακοίνωση, ώστε να μεγαλώσει η ομάδα των ελαιοπαραγωγών προκειμένου να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Προτεραιότητά μας είναι η ποιοτική παραγωγή του προϊόντος , η ορθή γεωργική πρακτική, ο σεβασμός στο περιβάλλον με σκοπό την τυποποίηση και πώληση του ελαιολάδου εντός και εκτός της Ελλάδας με κύριο διαχειριστή τον ίδιο τον ελαιοπαραγωγό μέσω του Συνδέσμου. Από το χωράφι μέχρι το ράφι.

Ξεχάστε λοιπόν την εκμετάλλευση και τις νοθείες που γνωρίζατε μέχρι τώρα και ενωθείτε όλοι οι ελαιοπαραγωγοί στο Σύνδεσμο «ΕΛΙΑ» και σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας στην παρουσίαση που θα κάνουμε στο γραφείο μας, οδός Ματθαιάκη 42. Κορώνη Μαγαρά, παρουσία και των τοπικών ΜΜΕ την Παρασκευή στις 01/07/2011 στις 10 π.μ. όπου θα μπορείτε να εγγραφείτε και να τοποθετηθείτε για την πορεία του ελαιολάδου.

Σας περιμένουμε όλους».

Το τηλέφωνο με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι είναι: 2810528405

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook