Η δήλωση που περιμέναμε εδώ και καιρό, ήρθε! Η Δούκισσα Νομικού παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη. Μέχρι εκεί, όμως… Για τον Χρήστο Χολίδη, ούτε κουβέντα. “Νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα μου και αυτό το ονομάζω έρωτα. Άρα ναι είμαι ερωτευμένη. Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Τώρα που το ξαναζώ, γιατί είχα καιρό να νιώσω ερωτευμένη, βλέπω ότι η διάθεσή μου αλλάζει, έχω πολύ όρεξη και κέφι και βλέπω τα πάντα πιο αισιόδοξα.”, λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “OK”, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν παραδέχεται την σχέση της με τον τραγουδιστή, απαντά: “Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου.”

\"\"

Μπορεί να είναι ακόμη μικρή, παρόλα αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί. “Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη και αγαπημένη για μένα ο γάμος είναι κάτι ιερό. Από κει και πέρα επειδή στον έρωτα μου αρέσει να αφήνομαι, δεν αποκλείω καθόλου, αν το νιώσω να παντρευτώ απρογραμμάτιστα. Μπορεί να πάρω δηλαδή τον καλό μου και να πάμε σε ένα ερημονήσι να παντρευτούμε!”

\"\" 

Όσο για τα επαγγελματικά της; “Αυτή η περίοδος αναμονής είναι άβολη. Όλα αυτά που ζω είναι για μένα πρωτόγνωρα. Δεν έχει τύχει να χτυπήσω πόρτα ποτέ για να βρω δουλειά. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι ντροπή και μπορεί αν ήξερα πως γίνεται να το έκανα”, λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook