Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κρήτη επιμορφωτικά προγράμματα για Εκπαιδευτές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας: 

•    στο Ηράκλειο 3, 17 & 31 Οκτωβρίου (σε συνεργασία με το ΚΕΚ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
•    στο Ρέθυμνο 4 & 18 Οκτωβρίου, 1 Νοεμβρίου (σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ. της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ)

Τα προγράμματα απευθύνονται σε:
Εκπαιδευτικούς, μονίμους και ωρομισθίους, Εκπαιδευτές που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και σε φοιτητές- σπουδαστές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης ενηλίκων και ειδικότερα αυτός των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε ενότητες και υλοποιείται σε 150 ώρες, από τις οποίες οι 24 πραγματοποιούνται σε τρείς 8ωρες συναντήσεις δια ζώσης και οι 126 πραγματοποιούνται από απόσταση μέσω διαδικτυακού περιβάλλοντος. Οι δια ζώσης συναντήσεις έχουν βιωματικό – συμμετοχικό χαρακτήρα και στηρίζονται στην ανάπτυξη του διαλόγου και στην ομαδική εργασία. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται από τους συμμετέχοντες: α) Γραπτή εργασία 3-4 σελίδων επάνω σε ένα διδακτικό αντικείμενο β) Μία μικροδιδασκαλία (παρουσίαση δείγματος διδασκαλίας 20’).

Δηλώσεις Συμμετοχής 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν άμεσα δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.adulteduc.gr. Λήξη των εγγραφών και πληρωμών: 18 Σεπτεμβρίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, Τηλ.: 210 6012297

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook