Στη Σύμη βρέθηκαν για μια μέρα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μάικλ Ντάγκλας με τη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα παιδιά τους, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ελλάδα- αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διαμονή τους εκεί δημοσιεύει μάλιστα το περιοδικό People.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ δεν βγήκε καθόλου από το σκάφος του και δεν γευμάτισε σε κανένα από τα εστιατόρια του νησιού. Το μόνο που έκανε ήταν βόλτα με το σκάφος του σε μια παραλία της Σύμης. Από την άλλη μεριά, η σύζυγός του βγήκε βόλτα στο νησί και ψώνισε διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα από τα μαγαζιά της περιοχής, τα οποία όμως δεν ήταν ιδιαιτέρως ακριβά.

Ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ήταν εκείνος που επισκέφτηκε το διάσημο ζευγάρι στο σκάφος και είχαν μαζί μια μικρή συνομιλία: «Μιλήσαμε για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και για τη Σύμη», θέματα που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ενδιέφεραν πολύ τον Μάικλ Ντάγκλας

Φήμες θέλουν, τέλος (όπως κάθε χρόνο άλλωστε), να επισκέπτονται το συγκεκριμένο νησί μέσα στο καλοκαίρι και το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, αλλά χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι ημερομηνίες άφιξής τους.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook