Η Δ/νση Δασών Χανίων ανακοίνωσε ότι από σήμερα  15 Σεπτεμβρίου, απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων (τριχωτών – πτερωτών)  και για δέκα έτη έως 31-8-2025 στην περιοχή Ποροφάραγγο Ακρωτηρίου Ν. Χανίων, στην περιοχή της Μονής Γουβερνέτου.

Ξεκινάει από το Ποροφαράγγο και συγκεκριμένα από το σημείο του δρόμου που βρίσκεται στο διάσελο που  ο δρόμος κινείται παράλληλα με το ρέμα. 

Από εκεί συνεχίζεται με ευθεία γραμμή Ανατολικά , 104 μέτρα περίπου μέχρι την κορυφογραμμή που έχει κατεύθυνση Βορειοανατολική και από εκεί ακολουθεί την κορυφογραμμή μέχρι να συναντήσει τα όρια του υφιστάμενου καταφυγίου άγριας ζωής . 

Όσο αφορά το Δυτικό όριο από το σημείο έναρξης, ασφαλτοστρωμένος δρόμος από το διάσελο , σε ευθεία  600 μέτρων περίπου , με κατεύθυνση Νοτιοδυτική έως την κορυφή με υψόμετρο 375 μέτρα όπου συναντά ξανά το όριο του υφιστάμενου καταφυγίου άγριας ζωής . 

Επίσης από την  Δ/νση Δασών ανακοινώθηκε ότι από σήμερα σήμερα  15 Σεπτεμβρίου, απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων (τριχωτών – πτερωτών)   έως 31-8-2015 σε όλη την έκταση της Νήσου Γαύδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook