Έντονο θα είναι το στοιχείο της Σ.Α. Χανίων στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα Πανευρωπαϊκά Νεανικά Πρωταθλήματα, με τη συμμετοχή 7 αθλητών επί συνόλου 12!

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού σκακιού που υπάρχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση αθλητών από έναν Σύλλογο.

Η ενημέρωση της ΣΑΧ:

Η εκπληκτική πορεία της ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ δεν έχει προηγούμενο αφού  επτά αθλητές της ,επί συνόλου δώδεκα , απαρτίζουν  την εθνική μας αποστολή και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Πανευρωπαϊκά Νεανικά Πρωταθλήματα που διεξάγονται στο Πόρετς της Κροατίας 20/9-1/10/2015!

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού σκακιού  που ένας Σύλλογος έχει τόση μεγάλη εκπροσώπηση (πάνω από το 50 % των παικτών της  εθνικής αποστολής ) δείγμα βέβαια των εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιείται από την ΣΑΧ αλλά   και των μεγάλων επιτυχιών που φέρνει  κάθε χρόνο ο Χανιώτικος Σύλλογος   στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα.

Στους πανευρωπαϊκούς αυτούς αγώνες συμμετέχουν 850 αθλητές από όλη την Ευρώπη χωρισμένοι σε έξι ηλικιακές κατηγορίες.  Οι παίκτες από την ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ  είναι:

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Θεοδώρου Νικόλας. Κάτω των 14 ετών Βοζινάκη Ανθή. Κάτω των 14 ετών Γεωργακόπουλος Νίκος. Κάτω των 12 ετών Παπαδημητράκης Γιώργος. Κάτω των 10 ετών Τζαγκαράκης Παναγιώτης. Κάτω των 10 ετών Καραβιτάκη Ευαγγελία. Κάτω των 8 ετών Καραβιτάκη Αντωνία. Προπονητές  της Εθνικής μας αποστολής είναι ο Τσαρουχάς Κώστας με τον Χρήστο Μπανίκα.

Οι αγώνες ξεκινάνε την Δευτέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και η αποστολή των παικτών της ΣΑΧ γίνεται  με την στήριξη της Π.Ε Χανίων . Τους  ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook