Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις 27 Ιουνίου και είχε διακοπεί αλλά η διαδικασία θα συνεχιστεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 20:00 όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με την οποία καλούνται όλα τα μέλη να παραβρεθούν στην Γ.Σ. αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ καλεί τα μέλη του την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Δυτικής Κρήτης), προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 27 Ιουνίου 2011, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)      Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ. – Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2010 – 2011

2)      Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

3)      Εκλογή Ελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής

4)      Διάφορα άλλα θέματα

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν όσα παλιά μέλη καταβάλουν το ποσό των 20 ευρώ – που αντιστοιχεί σε συνδρομή των δύο τελευταίων μηνών – και όσα νέα καταβάλουν το ποσό των 25 ευρώ που αντιστοιχεί στην εγγραφή και στην καταβολή της συνδρομής του τελευταίου μήνα.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του ΑΟΧ στην οδό Παπαρρηγοπούλου 2-6 (τηλέφωνο 28210 28227), μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη της Γ.Σ.

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ»

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook