Οργή, προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά προκαλούν οι φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο των Χανίων, που φερνει στο φως της δημοσιότητας το Flashnews.gr, μετά από καταγγελία αναγνώστη.

Χρησιμοποιημένες σύριγγες, σκουριασμένα παλιοσίδερα, επικίνδυνα σημεία που μπορούν να γίνουν αιτία κάποιο παιδί να τραυματιστεί συνθέτουν το σκηνικό εγκατάλειψης και αδιαφορίας σε ένα χώρο που θα έπρεπε να έχει την ακριβώς αντίθετη εικόνα.

Στο νότιο πέταλο του γηπέδου, επαναλαμβάνουμε σε ένα σημείο που καθημερινά μπαινοβγαίνουν παιδιά για προπόνηση, βρίσκονται δεκάδες σύριγγες πεταμένες. Είτε πρόκεται για τα ίχνη που άφησαν πίσω τους ναρκομανείς είτε σύριγγες που χρησιμοποιήθηκαν για τη χορήγηση αναβολικών  – όπως είχαν βρεθεί πέρυσι στο γήπεδο Νεροκούρου. Και στις δύο περιπτώσεις οι εικόνες προκαλούν την ίδια ανησυχία 

Όμως η κατάντια δεν σταματά εκεί.

Στο χώρο του γηπέδου, υπάρχουν διάσπαρτα επικινδυνα, σκουριασμένα και αιχμηρά αντικείμενα, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από την παλιά περίφραξη στο εσωτερικό του γηπέδου. Ο κίνδυνος να υπάρξει κάποιος τραυματισμός είναι ορατός.

Τα σκουπίδια και τα κάθε λογής πεταμένα αντικείμενα, είναι τα πιο “αθώα” δείγματα της εγκληματικής αδιαφορίας.

Δείτε τις εικόνες που μιλούν από μόνες τους

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook