Αν περιμένατε σήμερα να βγει η είδηση για το θέμα των αδειοδοτήσεων βγήκατε γελασμένοι .

Η ΕΠΟ μετά και την άρνηση της Football League να αλλάξει την προκήρυξη της σχετικά με τις αδειοδοτήσεις δεν πήρε οριστική απόφαση επί του θέματος και μετέφερε τις όποιες εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνική Ομοσπονδία έριξε το μπαλάκι των αδειοδοτήσεων στη νομική της υπηρεσία η οποία θα κληθεί να βρει την φόρμουλα για να περάσει η θέση της ΕΠΟ και να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις τη νέα χρονιά παρακάπτοντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν από τις ομάδες της Super League και της Football League από την στιγμή που έχει τη γνωμοδότηση της UEFA για την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων στη Football League.

Την επόμενη εβδομάδα υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Ιουλίου είναι να εκδικαστεί από το Εφετείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ για παράνομη σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ λόγω της συμμετοχής του κ. Σμαϊλη σε αυτή . Με την κίνηση αυτή ο ΟΦΗ ζητάει ουσιαστικά την επανεξέταση του φακέλου από επιτροπή που θα έχει σωστή σύνθεση.

Η ΕΠΟ φαίνεται ότι θα περιμένει ποια θα είναι η απόφαση του Εφετείου την προσεχή Πέμπτη και ακολούθως θα προχωρήσει πιθανόν την Παρασκευή στην επόμενη κίνηση της και την τελική της απόφαση αφού θα έχει εξετάσει το ζήτημα και η νομική υπηρεσία της.

Με λίγα λόγια το μπάχαλο με τις αδειοδοτήσεις συνεχίζεται και μετά και την σημερινή εξέλιξη με την ΕΠΟ να δείχνει για ακόμη μια φορά την αδυναμία της στη λήψη οριστικών αποφάσεων το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει μια και καλή να ξεχάσουμε την διεξαγωγή των πλέι οφ αφού πλέον δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για να γίνουν τουλάχιστον μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Όπως όλα δείχνουν θα πάμε για απευθείας άνοδο της τρίτης ομάδας από την Football League αλλά το ζήτημα που τίθεται είναι αν θα ανέβουν και άλλες ομάδες από την Β΄Εθνική αφού υπάρχει η εκρεμμότητα με τα στημένα παιχνίδια και οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης που μπορούν να επιφέρουν μέχρι και την ποινή του υποβιβασμού στις εμπλεκόμενες ομάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook