Με αφορμή την προαναγγελία για συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτεχνή Α.Ο. Χανιά ο πατήρ Ιωάννης Καραμουσαδάκης με επιστολή του καλεί όλους τους Χανιώτες που αγαπάνε τον Α.Ο. Χανιά να δώσουν το παρόν την Δευτέρα (4/7) και να συμμετάσχουν είτε ψηφίζοντας είτε θέτοντας υποψηφιότητα για το Δ.Σ.

 Αναλυτικά η επιστολή του π.Καραμαουσαδάκη:
«Μετά την διακοπή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 και εν’ όψει της συνέχισης και ολοκλήρωσής της την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 στην αίθουσα του ΤΕΕ (Τμήμα Δυτικής Κρήτης), αισθάνομαι την ανάγκη, που εκπορεύεται από την αγάπη μου για το σωματείο, να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες που νοιάζονται πραγματικά για το καλό της του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, να δώσουν βροντερό «παρόν» και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, είτε ψηφίζοντας είτε θέτοντας υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Σε αυτές τις δύσκολες απ’ όλες τις απόψεις εποχές, έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε ζωντανή και άσβεστη την φλόγα ενός ιστορικού συλλόγου με τον οποίο ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά πολλές γενιές και προκειμένου να συνεχίζει να προσφέρει στον Χανιώτικο Αθλητισμό μέσα από τις δραστηριότητες των τμημάτων του (Ακαδημίες, Β’ Ομάδα, συνεργασία με τον Δ.Α.Α.Α.Ο.Χ., με τις Ακαδημίες Νέας Κυδωνίας, Γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην Β’ Εθνική).

Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ πρέπει και θα μείνει ζωντανός, διότι αυτό επιτάσσει η ιστορία του και η διεισδυτικότητα που έχει στο Χανιώτικο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, αλλά για να γίνει τούτο, είναι επιβεβλημένη, περισσότερο από ποτέ, η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες  της Δευτέρας και η εκλογή ενός πανίσχυρου Δ.Σ., μην ξεχνάτε επίσης και κάτι πολύ σημαντικό: ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει το μέλλον και της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Καλώ λοιπόν και πάλι, ανθρώπους που έχουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, παλιούς και νέους παράγοντες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ και γενικά όλους όσοι πιστεύουν ότι ο ΑΟΧ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα των Χανίων, να είναι παρόντες και ο καθένας από την πλευρά του να βάλει ένα μικρό λιθαράκι για την αγαπημένη των Χανιωτών φιλάθλων ομάδα.

 

ΥΓ: Ασφαλώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μη συμμετοχή στις εκλογές για οικονομικούς λόγους, αφού ως γνωστό, με 20 ευρώ τα παλιά μέλη και 25 τα νέα μπορούν να ψηφίσουν και όποιοι βέβαια επιθυμούν, να θέσουν υποψηφιότητα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook