Οι εταιρείες επωφελούνται από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν την τηλεφωνία και τις υπηρεσίες ευρυζωνικότητας, καθώς και τα εργαλεία παραγωγικότητας του Microsoft Office 365

Η Vodafone προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και ΙΤ, μέσω του νέου Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με το σύνολο των ποιοτικών ευρυζωνικών υπηρεσιών που διαθέτει.

Το Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με της υπηρεσίες της Vodafone αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη της πολυετούς συνεργασίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες, η οποία έχει στόχο την από κοινού παροχή άριστων υπηρεσιών επικοινωνίας για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το νέο Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ευρυζωνικότητας της Vodafone, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με πιο προσιτό τρόπο, μέσω μίσθωσης. Έτσι πλέον, οι υπάλληλοι μίας εταιρείας θα μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε και αν βρίσκονται και σχεδόν με οποιαδήποτε συσκευή και αν διαθέτουν.

Σε μία ανταγωνιστική αγορά, οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με άνεση, όπως και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τους, αποκτώντας πρόσβαση σε εργαλεία και υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα μόνο σε μεγαλύτερες εταιρείες.

Το Microsoft Office 365 παρέχει στις επιχειρήσεις cloud πρόσβαση στα τελευταία εργαλεία παραγωγικότητας της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ημερολογίου, των Διαδικτυακών εφαρμογών του Microsoft Office (Web Apps), εργαλείων συνεργασίας, αποστολής άμεσων μηνυμάτων και online meetings.

Ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone δήλωσε: «Καθώς οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τον κορμό της οικονομίας, οφείλουμε να τις εφοδιάσουμε με τα αναγκαία εργαλεία, ώστε να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τις μεγάλες εταιρείες σε μία ανταγωνιστική αγορά, στην οποία οι πελάτες αναμένουν γρήγορη ανταπόκριση όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών που παρέχουμε σε σταθερή και κινητή ευρυζωνικότητα και του Office 365 εγγυάται ταχύτητα, παραγωγικότητα και ευελιξία. Αυτό καθιστά δυνατή την εξαιρετικά άμεση ανταπόκριση των εταιρειών σε οποιοδήποτε αίτημα και αντισταθμίζει το μειονέκτημα που είχαν έναντι των μεγαλύτερων ανταγωνιστών τους».

Επιπλέον, απελευθερώνει τα στελέχη της εταιρείας από το να αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια στη συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν πλήρως στην εργασία τους. Ακόμη, η απλή δομή τιμολόγησης παρέχει μεγαλύτερη προβλεψιμότητα κόστους, καθώς και δυνατότητα στις εταιρείες να αναβαθμίζουν ή να περιορίζουν τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ο Ernst-Jan Stigter, Διευθύνων Σύμβουλος Microsoft Ελλάς υποστήριξε ότι:

«Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το Office 365• την επιτομή της παγκοσμίου κλάσης λύσεων παραγωγικότητας, με προσφορές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Το Office 365 συνδυάζει τα Office, SharePoint, Exchange και Lync, δηλαδή ένα σύνολο από απαραίτητα εργαλεία συνεργασίας, παραγωγικότητας και ενοποιημένης επικοινωνίας, σε μια υπηρεσία cloud, η οποία παραμένει συνεχώς ενημερωμένη. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη Συνεργασία μας με την Vodafone, έναν από τους λίγους Syndicated Συνεργάτες μας, που είναι βέβαιο ότι θα προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία μέσω της παροχής πολλών πρόσθετων οφελών. Μαζί, θα ξεκινήσουμε τη νέα εποχή της παραγωγικότητας, ιδίως για τον τομέα των μικρών επιχειρήσεων, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην Ελλάδα»..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.vodafone.gr  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook