Ακόμα έναν ταλαντούχο Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή απέκτησε η Επισκοπή, που ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Περάματος για την παραχώρηση με υποσχετική του Γιάννη Κουδουνάκη.

Ο Κουδουνάκης έχει εμπειρία από το Περιφερειακό με τον Αστέρα Π., ενώ θα βρεί στην Επισκοπή ακόμα τρεις που έχουν αναδειχθεί από την ομάδα του Περάματος, τους Γιώργο Αντιασβίλι, Βασίλη και Μιχάλη Κατσαμά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο του Γιάννη Κουδουνάκη από τον Αστέρα Περάματος».

Ενώ σύμφωνα με το aoepsikopis.gr:

Ο Γιάννης Κουδουνάκης είναι η 5η μεταγραφή της Επισκοπής μετά τους Α. Μικρόπουλο, Φ. Μουρτζανό, Σ. Καλυβιανάκη και Μ. Παυλάκη. Είναι γεννημένος στις 17/12/1991, αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έχει ύψος 1,84. Η περυσινή σεζόν ήταν γεμάτη για αυτόν αφού αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια (30) πρωταθλήματος με την ομάδα του πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
Για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή είναι η πρώτη μεταγραφή στην καριέρα του αφού από το 2002 αγωνίζεται στον Αστέρα Περάματος και την τελευταία τετραετία στην ανδρική ομάδα απ΄όπου και αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook