Εντοπίστηκαν, σήμερα το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του  Δήμου Μυλοποτάμου, τρείς  φυτείες κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 150 δενδρύλλια. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν τρείς φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένους  χώρους, καλλιεργούντο επιμελώς 150 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρα, στο στάδιο της συγκομιδής, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στους χώρους των φυτειών, ενώ έρευνες διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook