Ανακοίνωση αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σπετεμβρίου εξέδοσε η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. Ρεθύμνου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου ,υποψήφιοι βουλευτές, κομματικά στελέχη, μέλη και εθελοντές δώσαμε έναν έντιμο και ανιδιοτελή προεκλογικό αγώνα και αισθανόμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι Έλληνες πολίτες δια της ψήφου τους έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που παραβίασαν, προκάλεσαν και παρεκτράπηκαν συνταγματικά, πολιτικά, δημοκρατικά και ηθικά εις βάρος του απλού περήφανου πολίτη και αποφάσισαν να πάει η χώρα μπροστά, να αλλάξει σελίδα με ανθρώπους που διαθέτουν ήθος ,εντιμότητα, πίστη, υπευθυνότητα και καταγεγραμμένους αγώνες υπέρ της διαφάνειας και της δημοκρατίας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα των ΑΝΕΛ στην Ρέθυμνο κινήθηκε λίγο κατω απο το πανελλαδικό μέσο όρο και πρέπει να ιδωθεί μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων στο νομό μας λαμβάνοντας υπόψιν παράγοντες ανασταλτικούς για το κίνημά μας, όπως οι πλαστές δημοσκοπήσεις που έδειχναν τους ΑΝΕΛ εκτός βουλής όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως οι επιθέσεις τέως συναγωνιστών, δεν βοήθησαν στη βέλτιστη συσπείρωση και απέτρεψαν εν δυνάμει ψηφοφόρους με τη λάσπη της “χαμένης ψήφου”.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι προσπάθειες των μελών της τοπικής οργάνωσης Ρεθύμνου όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ,δικαιώνουν για ακόμη μια φορά τους συλλογικούς αγώνες των στελεχών, μελών, εθελοντών και φίλων και αποδεικνύουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αγωνίστηκαν, άντεξαν και κόντρα στις προβλέψεις, ήρθαν για να μείνουν ως το αναγκαίο καλό για τη χώρα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αισθανόμαστε όσο ποτέ δυνατοί, υπεύθυνοι και έτοιμοι να δώσουμε νέους, νικηφόρους αγώνες στο πλευρό του προέδρου Π.Kαμμένου ώστε να κάνουμε πράξη όσα δεσμευτήκαμε στους Έλληνες πολίτες.

Ευχαριστούμε όλους τους Ρεθεμνιώτες και τις Ρεθεμνιώτισες που επέλεξαν την υπεύθυνη,έντιμη και συνεπή πατριωτική φωνή των ΑΝΕΛ στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, μας τίμησαν με την ψήφο τους  και μας έδωσαν τη δυνατότητα να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε όλα τα σημαντικά ζητήματα του νομού  μας και συνδιαμορφωτές ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα και τους πολίτες της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook