Ο προκλητικός δημοσιογράφος που μετέδωσε τα επεισόδια του Συντάγματος δακρύζοντας

Τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κλειστό εκείνη την ώρα Σέντραλ Παρκ δεν περίμεναν ότι θα πιάσουν λαβράκι, και μάλιστα δημοσιογραφικό. Όταν συνέλαβαν δύο άντρες που είχαν βρει ερωτικό καταφύγιο πίσω από έναν θάμνο, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να αναγνωρίσουν τον σταρ του CNN Ρίτσαρντ Κουέστ.

Ο διάσημος ρεπόρτερ είχε αφήσει το κουστούμι εργασίας του στο σπίτι, και προτίμησε κάτι σαφώς πιο άνετο και ερωτικό, όπως το σκοινί που είχε δέσει στο λαιμό του, το οποίο κατέληγε στα γεννητικά του όργανα. Στην μπότα του βρήκαν χωμένο ένα ερωτικό βοήθημα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που κουβαλούσε πάνω του, σε μια ιστορία που τροφοδότησε για πολλές μέρες τα ταμπλόιντ της Αμερικής. Πολλοί πίστεψαν ότι τότε η καριέρα του τελείωσε. Έκαναν λάθος. Η παρουσία του τη εβδομάδα που μας πέρασε ως ο βασικός ανταποκριτής του CNN στα επεισόδια της Αθήνας, απέδειξε ότι παρά το σκάνδαλο ο Κουέστ –δηλωμένος gay-, εξακολούθησε με χαρακτηριστική άνεση να κάνει τη δουλειά του, την οποία έχει ταυτίσει με την πρόκληση.

Την περασμένη Τετάρτη, φορώντας το κομψό του κουστούμι, στάθηκε στο μπαλκόνι κεντρικού ξενοδοχείου στο Σύνταγμα, και όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανά τα επεισόδια, πριν διακόψει τη σύνδεση λόγω των δακρυγόνων, που τον έκαναν να δακρύσει.

Βγήκε και ξαναβγήκε στον αέρα, πριν φύγει την Πέμπτη το πρωί για το Λονδίνο, όπου είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένος, για να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει: να προκαλεί…

Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook