Ο οδηγός της ΕΘΕΛ υποστηρίζει ότι δεν είναι «ασφαλίτης»

Εμφανίστηκε στα κανάλια και στο youtube με μάσκα και λευκή φανέλα, να φυγαδεύεται μαζί με συντρόφους του στο προαύλιο της Βουλής, εικόνα που δημιούργησε μύριες όσες υπόνοιες. Αρνείται πως είναι συνεργάτης των ΜΑΤ και δηλώνει θύμα επίθεσης κουκουλοφόρων.

Οδηγός της ΕΘΕΛ και κατά δήλωσή του «έλληνας εθνικιστής», ο Απ. Σουκαράς έγινε μεσοβδόμαδα πρωταγωνιστής.
Όπως δήλωσε στο «Βήμα», «είμαι ο μόνος συνδικαλιστής που εργαζόταν και δεν έπαιρνε συνεχώς απαλλαγές». Δεν αρνείται ότι ανήκει στον πατριωτικό χώρο, αλλά σημειώνει: «δεν ψηφίζω καν και κάνω συνειδητή αποχή. Έχω να πατήσω σε εκλογές μια δεκαετία».

Ο ίδιος εξιστορεί πώς εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους του στο κτίριο της οδού Όθωνος και επαναλαμβάνει ότι ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών για να μην «τον σκοτώσουν».

«Πήραμε την Αστυνομία και ζητήσαμε να καταθέσουμε. Άρχισαν να λένε ότι είμαστε ασφαλίτες. Ε, ας το αποδείξουν! Εγώ έχω στοιχεία, υπάρχουν οι κλήσεις στο 100, η μαρτυρία διασώστη και των κοριτσιών στην πολυκατοικία, αλλά και οι φωτογραφίες» επισημαίνει και καταλήγει: «Είμαστε όλοι οικογενειάρχες με παιδιά. Κατά καιρούς γράφω στο «Απολλώνειο Φως», δηλώνω έλληνας πατριώτης και εθνικιστής αλλά δεν ήμουν ποτέ σε καμία οργάνωση ούτε ψήφισα Χρυσή Αυγή».
Πάντως, στην εφημερίδα επισημαίνεται ότι στο blog που διαχειρίζεται ο Α.Σουκαράς και οι συνοδοιπόροι του στην ΕΘΕΛ, δημοσιεύονται διάφορα… πατριωτικά σχόλια.

Την προσοχή προσελκύει και η αναδημοσίευση άρθρων ή σχολίων, όπως το άρθρο του «Περίανδρου», κατά κόσμον Αντώνη Πετρουτσόπουλου, ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών για απόπειρα δολοφονίας του αριστερού φοιτητή Δ. Κουσουρή.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook