Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε δρόμους και λεωφόρους των Δήμων, Αθηναίων, Χολαργού - Παπάγου και Ψυχικού – Φιλοθέης, θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου στο πλαίσιο των Παγκόσμιων αγώνων Special Olympics 2011.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται:

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00' έως 11.00':

* Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο, με εξαίρεση το τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως Ηρώδου Αττικού (ρεύμα ανόδου) που θα διακοπεί από την 06.00΄ ώρα για την τοποθέτηση της αψίδας αφετηρίας.

*  Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Δημοκρατίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Οδός Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Λ. Μεσογείων.

* Οδός Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο.

* Λεωφόρος Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Β) Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την ΗμιΜαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης: Βασ. Κων/νου & Βασ. Σοφίας, Μεσογείων & Φωκίδος, Μεσογείων & Κατεχάκη.

Γ) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06.00' έως 11.00' και στις δύο πλευρές των οδών διέλευσης των αθλητών, σε περίπτωση που δεν υφίσταται ρυθμιστική πινακίδα Ρ-40.