Μετά την χθεσινή «πρώτη» σήμερα Σάββατο είχαν την τιμητική τους μια σειρά από παρουσιάσεις που έκανε ο Εργοτέλης στο ξενοδοχείο «Galaxy» για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η κρητική ομάδα με κεντρικό σύνθημα «Όλη η Κρήτη μια κερκίδα» παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά , τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού , το χορηγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2011-2012 καθώς και την νέα εμφάνιση της ομάδας που θα ντύνει από φέτος η γνωστή αθλητική εταιρία ρούχων «Macron».

«Ο φίλαθλος κόσμος αναζητά το θέαμα και εμείς όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να του το προσφέρουμε», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Εργοτέλη στην ομιλία του και συνέχισε: «Θέλουμε να δώσουμε ότι το καλύτερο και στις επιχειρήσεις που θα στηρίξουν τον Εργοτέλη με χορηγίες, έτσι ώστε να έχουν και αυτές την μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή προβολή τους, στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε. Το ίδιο θέλουμε και για τους φιλάθλους της ομάδας μας και απόδειξη είναι τα εισιτήρια διαρκείας που παρουσιάζουμε. Οι τιμές είναι οι ίδιες με πέρσι, ενώ θα υπάρχουν και φέτος προνομιακές τιμές σε ειδικές κατηγορίες. Παράλληλα ξεκινάμε φέτος τη συνεργασία μας με την εταιρεία “macron”, μια ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, που μας τίμησε επιλέγοντας τον Εργοτέλη για την παρουσία της στην Ελληνική Super League».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και υπεύθυνος της εταιρείας ανάπτυξης αθλημάτων του Δήμου, Γιάννης Δροσίτης, ο οποίος τόνισε ότι θα γίνει και φέτος η καλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί ο Εργοτέλης να προετοιμάζεται για τους αγώνες που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα.

 

Το χορηγικό πρόγραμμα

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Εργοτέλη Λουδοβίκος Ορφανός παρουσίασε το χορηγικό πρόγραμμα για τη νέα χρονιά. Οι θέσεις που προσφέρονται και δεν έχουν κλείσει ακόμα είναι το πίσω μέρος της φανέλας με κόστος 150 χιλιάδες ευρώ, το πίσω μέρος του σορτς με κόστος 50 χιλιάδες ευρώ, η κατηγορίες των υποστηρικτών με κόστος 15 χιλιάδες ευρώ και των συνεργατών με κόστος 5 χιλιάδες ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εργοτέλης έχει χωρίσει σε πέντε κατηγορίες τα εισιτήρια διαρκείας με τιμές για όλα τα βαλάντια που καλύπτουν κάθε φίλαθλο . Η πιο ακριβή είναι η κατηγορία VVIP, στα δερμάτινα καθίσματα της θύρας 1 με τιμή 600 ευρώ. Ακολουθεί η κατηγορία VIP, στα ανακλινόμενα καθίσματα της θύρας 1 με τιμή 500 ευρώ. Στις θύρες 2, 19, 20 και 11 η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας είναι 170 ευρώ.

Για τις λέσχες φίλων του Εργοτέλη (Alternatives, Daltons) η τιμή είναι 110 ευρώ, ενώ για τους μαθητές και τους στρατιώτες η τιμή του διαρκείας για τη νέα χρονιά ορίσθηκε στα 50 ευρώ.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος υπάρχουν οι «ειδικές κατηγορίες» των δωρεάν καρτών διαρκείας, στην οποία περιλαμβάνονται οι άνεργοι και οι γυναίκες. Οι 100 πρώτοι φίλαθλοι με κάρτα ανεργίας σε ισχύ θα μπορούν να πάρουν δωρεάν διαρκείας για τη νέα χρονιά, όπως και οι γυναίκες.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα και απαραίτητη για όλους που θέλουν να προμηθευτούν τα νέα διαρκείας είναι η ανανέωση ή έκδοση της «κάρτας φιλάθλου».

Το τηλεοπτικό σπότ

Στα πλαίσια της καλύτερης προβολής του Εργοτέλη για τη φετινή χρονιά έχουν δημιουργηθεί για πρώτη φορά δύο τηλεοπτικά σπότ στα οποία πρωταγωνιστούν ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Κρήτη , ενώ στα διαφημιστικά σπότ ακούγεται η φωνή του γνωστού δημοσιογράφου Αλέξη Σπυρόπουλου ο οποίος βοήθησε αφιλοκερδώς σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια του Εργοτέλη.

Η καινούργια φανέλα και τα νούμερα των νεοαποκτηθέντων

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της νέας φανέλας του Εργοτέλη και της αθλητικής εταιρίας «Macron» που θα ντύνει από φέτος την κρητική ομάδα. Η βασική εμφάνιση του Εργοτέλη θα είναι η ριγέ κιτρινόμαυρη με μαύρο παντελονάκι, η δεύτερη θα είναι η κίτρινη με μαύρα μανίκια και κίτρινο παντελονάκι, ενώ η τρίτη θα είναι γαλάζια με μπορντό μανίκια και σόρτς.

Όσον αφορά την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας πρώτος παρουσιάσθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος πήρε από το μέλος του Δ.Σ. Σπύρο Καλλέργη τη φανέλα με το νούμερο 19, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ο οποίος απουσίαζε θα αγωνίζεται με το νούμερο 21, ο Νίκος Κατσικοκέρης με το νούμερο 9 και πήρε τη φανέλα από την κ. Χάρις Αστρινάκη, ο Σόρεν Πίρσον το νούμερο 1 από τον κ. Μανόλη Παπαντωνάκη, ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς το νούμερο 4 από τον κ. Μανόλη Νοδαράκη, ενώ ο Σωκράτης Ευαγγέλου πήρε το νούμερο 93 από τον Γιώργο Σουλτάτο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook