Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη δυστοκία των καταστηματαρχών να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. το Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μικρή μείωση στην τιμή που πρέπει να καταβάλουν τα παραλιακά καταστήματα.

Το Δ.Σ διευκρινίζει ότι  αυτό είναι και το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να παρέμβει ο φορέας σε σχέση με αυτά που ζητούν οι καταστηματάρχες της παραλιακής για την μη εφαρμογή της απόφασης του ΥΠ.ΠΟ.Τ. για τα κιόσκια.

Ωστόσο, παρά την ένδειξη κατανόησης προς τους καταστηματάρχες της παραλιακής,  η μείωση αυτή παραμένει μικρότερη από εκείνη που ζητούν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στην παραλία, καθώς ουσιαστικά τα 40 ευρώ της λύσης με τις ομπρέλες πέφτουν στα 34 ευρώ περίπου και τα 160 ευρώ της βαριάς κατασκευής στα 143 ευρώ περίπου.

Την ίδια ώρα, το θέμα των σκιαδίων παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς για την ώρα τα μέλη του συλλόγου των καταστημάτων της παραλίας περιμένουν απαντήσεις σε αυτά που έχουν καταθέσει με υπόμνημα στο δημοτικό συμβούλιο, ελπίζοντας πως η εφαρμογή της απόφασης του υπουργού πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου δεν θα εφαρμοστεί φέτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook