Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκε την Τετάρτη (30/9) ο Μουράτ Σεροπιάν για να αποχαρετήσει τους παίκτες του ΟΦΗ και τους υπαλλήλους της ομάδας, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία που είχαν. 

«Σας ευχαριστώ όλους για τις στιγμές που περάσαμε αυτούς τους τρείς μήνες» ανέφερε ο Σεροπιάν και συνέχισε «ανεξάρτητα απο τι έχει συμβεί να ξέρετε ότι πιστεύω πολύ στην ομάδα. Και στους παίκτες ξεχωριστά και σαν σύνολο. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά και είναι θέμα χρόνου να είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην, πλέον, τεχνικού του ΟΦΗ.

Ο Μουράτ Σεροπίαν με δήλωση του ευχαρίστησε την διοίκηση του ΟΦΗ για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα που παρέμεινε στον πάγκο του ΟΦΗ: «Ευχαριστώ την διοίκηση και τον Γιώργο Βλαστό για την συνεργασία που είχαμε. Δυστυχώς η ομάδα βρήκε μπροστά της μεγάλες ατυχίες με τραυματισμούς. Απο τη μια η προσαρμογή της ομάδας στα δεδομένα της Γ” Εθνικής, απο την άλλη η πίεση που υπήρχε απο το μεγάλο όνομα της ομάδας, δεν καταφέραμε αν και δουλέψαμε πολύ εγώ, οι συνεργάτες μου, αλλά και οι παίκτες, για να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή επιτυχία στη συνέχεια και να πετύχει το στόχο του». 

Μαζί με τον κ. Σεροπιάν, ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί απο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και ο συνεργάτης του Θόδωρος Γκάτσιος, τον οποίο ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.