Η Diva της R&B Beyonce εντυπωσιακή και σέξι όπως πάντα, ξεσήκωσε το stage του Central Park στα πλαίσια της εμφάνισής της στο Good Morning America. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό με διάτρητο σχέδιο κίτρινο κροσέ φόρεμα και ένα ζευγάρι γυαλιστερές γόβες στιλέτο η τραγουδίστρια έδωσε τα «ρέστα» της.
\"\"
\"\"
\"\"\"\"

Η κυρία Knowles χάρισε για άλλη μια φορά μοναδικές στιγμές στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τη δει και μετά τη συναυλία παραχώρησε μάλιστα και αποκλειστική συνέντευξη.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι της αρέσει ο τίτλος της ντίβας που της έχουν αφιερώσει, αλλά μόνο εάν ερμηνεύεται και χρησιμοποιείται με το σωστό τρόπο. Ακόμη τόνισε ότι απολαμβάνει απίστευτα τις διακοπές που κάνει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ασταμάτητης σκληρής δουλειάς.
\"\"\"\"\"\"
«Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να τα βρω με τον εαυτό μου και να μπορέσω να εκτιμήσω αυτά που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Νιώθω ευλογημένη που έρχομαι σε επαφή και δέχομαι τόση αγάπη από τόσο κόσμο», αναφέρει η γλυκιά Beyonce.
Η 29χρονη σύζυγος Jay-Z συνεχίζει τις εμφανίσεις της για την προώθηση του άλμπουμ της «4» το οποίο κυκλοφόρησε στα καταστήματα την Τρίτη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook