Μπορεί από την Παρασκευή το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ να έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές αφού όπως όλα δείχνουν πλέι οφ στη Football League μόνο με θαύμα θα γίνουν , όμως η διοίκηση της κρητικής ομάδας είναι σε επαγρύπνηση. 
Και αυτό γιατί η αγωνία για το τι θα γίνει τελικά στο θέμα της αδειοδότησης από την Δευτέρα θα φτάσει στο κατακόρυφο και ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου να κερδίσει την δικαίωση του. 
Το αν αυτή θα έρθει από τις δικαστικές αίθουσες είναι κάτι που θα το καθορίσει η ΕΠΟ που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι στο θέμα των αδειοδοτήσεων και το αν αυτές τελικά ισχύσουν για την Football League. 
Αν η Ομοσπονδία μέχρι την Τετάρτη βρει τον τρόπο να παρακάμψει τις αντιστάσεις των ομάδων της Super League αλλά και της Football League και ανακαλύψει σε συνεργασία με την νομική της υπηρεσία ένα παράθυρο για να στηρίξει την πρόταση της για μη ισχύ αδειοδοτήσεων χωρίς να χρειαστεί να γίνει τροποποίηση της προκύρηξης των δύο πρωταθλημάτων τότε θα δοθεί η οριστική λύση για την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων και θα ανοίξει ο δρόμος για τον ΟΦΗ. 
Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον από την διαδικασία λόγω του ότι η προκήρυξη της Football League λέει ότι πρέπει η 3η ομάδα που θα ανέβει στη Super League να προκύψει μέσα από την διαδικασία αγώνων πλέι οφ , είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσουν και πιθανόν θα ακολουθήσουν το δρόμο του ΟΦΗ για τα πολιτικά δικαστήρια για να ανατρέψουν την απόφαση της ΕΠΟ. 
Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ θα δώσει ακόμη μια σημαντική δικαστική μάχη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Τετάρτη το πρωί καθώς αποφασίστηκε τελικά να γίνει προσφυγή για να κριθούν άκυρες οι αποφάσεις τόσο της Super όσο και της Football League που αποφάσισαν να ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις, πετώντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ. 
Όλες αυτές τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης τις παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς όλοι αγωνιούν για το μέλλον τους αλλά περιμένουν να το καθορίσουν ανάλογα και με το που θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook