Τη μεγαλύτερη επιτυχία στο γνωστό στους λάτρεις του πόκερ WSOP event, την κατάκτηση του χρυσού βραχιολιού, και του μεγάλου χρηματικού επάθλου των 650.000 δολαρίων κατέκτησε ο Ελληνοαμερικανός, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος γνωστός στο ONLINE POKER και ως «Athanasios 9».

Στο τελικό τραπέζι του event, ο Πολυχρονόπουλος φορούσε μία μπλούζα η οποία έγραφε “And Down Goes Frazier” αλλά είχε και ένα κασκόλ του Κυπριακού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΑΠΟΕΛ, τηρώντας τις υποσχέσεις που είχε δώσει σε φίλους του.

Ο 27χρονος επαγγελματίας παίκτης του πόκερ όταν ρωτήθηκε για το περίεργο για τους Αμερικανούς επίθετό απάντησε : «Άμα το λες από παιδί, το μαθαίνεις απ’ έξω. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο. Το αγαπώ το όνομά μου αλλά και το επίθετο μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι ιδιαίτερο έχουν οι Έλληνες και «βγάζουν» τόσο καλούς τζογαδόρους και εάν ο ίδιος είχε τζογαδόρους στην οικογένειά του. «Ναι, υπάρχουν κάποιοι τζογαδόροι στην οικογένεια. Είναι στο αίμα μας τελικά. Σίγουρα, είναι στο αίμα μας».

Ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος γεννήθηκε στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης απόΈλληνες γονείς, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες εστιατορίου. «Γεννήθηκα στο Λονγκ Άιλαντ. Οι γονείς μου κατάγονται από την Ελλάδα, όπου και πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Εγώ μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη, αλλά επισκέπτομαι συχνά την Ελλάδα», ανέφερε ο ίδιος.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook