Όταν οι νέοι δε χρειάζεται να φωνάξουν για ν' ακουστούν...

Το Θεατρικό Εργαστήρι 2010-2011 των Γενικών Λυκείων Αγίου Νικολάου θα παρουσιάσει την παράσταση «[email protected]» του Ιρλανδού συγγραφέα και σεναριογράφου Enda Walsh, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011, στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ, στις 9.00 το βράδυ.

Πρωταγωνιστούν οι μαθητές Θοδωρής Γαζής, Παντελής Γαρεφαλάκης,

Λυδία μαρή, Μαρία Μετοχιανάκη, Αθηνά Ρωσσίδου και Μάνος Τσουκάκης.

Μια γενναία βουτιά στον γοητευτικό κόσμο των εφήβων και λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του υποψιασμένου εφήβου, του σαστισμένου γονιού και του νέου τύπου εκπαιδευτικού του 21ου αιώνα.

Το «Chatroom» του Enda Walsh είναι ένα βραβευμένο κείμενο που ξεπήδησε το 2005 από το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, «Connections».

Το «Chatroom» είναι μια ιστορία εφηβικής περιπλάνησης στον ανεξερεύνητο όσο και γοητευτικό κόσμο του διαδικτύου. Έξι άγνωστοι μεταξύ τους νέοι έρχονται σε επαφή αποκλειστικά μέσω των διαδικτυακών chatrooms, όπου δεν υπάρχουν σύνορα και οι ταυτότητες είναι επινοημένες...

Την θεατρική παράσταση στηρίζουν η Πολιτιστική Ομάδα Κθηγητών Αγ. Νικολάου ΕΛΜΕ Λασιθίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου.

radiolasithi.gr