Οι άσχημες εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος του Κέβιν Ολιμπά οδήγησαν τον Γιώργο Παράσχο στην απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Γάλλο τερματοφύλακα.

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να δοθεί η ευκαιρία σε έναν εκ των Σωτηρίου ή Κοκκαλά.

Η Χανιώτικη ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας με την κυριακάτικη προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Αστέρα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Συνεχίστηκε σε εντατικό ρυθμό η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Γιώργο Παράσχο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής. Ο προπονητής του Πλατανιά εστίασε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ δούλεψε στο πλάνο με το οποίο η ομάδα μας θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε για λίγη ώρα και οικογενειακό δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη. Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ντίνας και Γιακουμάκης.

Οι παίκτες μας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (5μ.μ.) στα βοηθητικά γήπεδα του Αστέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook