Το τροχαίο έγινε στην εθνική οδό Τρικάλων Λάρισας – Ο οδηγός της μηχανής ακρωτηριάστηκε και ο συνεπιβάτης υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση…

Πολύ άσχημη τροπή πήραν τα πράγματα για τον έναν από τους δύο τραυματίες του χθεσινοβραδινού τροχαίου στην Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας, κοντά στην αερογέφυρα Πετρόπορου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος τραυματίας που μπήκε στο χειρουργείο και οδηγός του δικύκλου, έχασε το αριστερό του πόδι, αφού οι γιατροί έκριναν ότι ο ακρωτηριασμός ήταν μονόδρομος.

Ο συνεπιβάτης του μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με την ομάδα γιατρών υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση για τα κατάγματα κνήμης και περόνης που είχε υποστεί. Οι δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο, κατά παράξενο τρόπο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο., από πιθανό λάθος του οδηγού.

Στο διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λάρισα, επέβαινε ένα ανδρόγυνο, κάτοικοι Τρικάλων. Ξαφνικά είδαν το μηχανάκι μπροστά τους, κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι. Και οι δύο τραυματίες είναι 40 ετών , κάτοικοι Τρικάλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook