Ανακοίνωση – κάλεσμα της Αγωνιστικής συνεργασίας Χανίων εν όψει της γενικής συνέλευσης και των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο.
 
Η Αγωνιστική Συνεργασία Έμπορων Χανίων καλεί όλους τους έμπορους και αυτοαπασχολούμενους, που είναι μέλη του συλλόγου μας και ταμειακώς εντάξει, να πάρουν μαζικά μέρος στις συλλογικές  διαδικασίες του. Στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου  του συλλόγου μας στις 5και 6 Οκτωβρίου.
 
Να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου  και ώρα 16:00.Να έρθουν να ακούσουν και να  πουν την άποψη τους για τα προβλήματα μας .Να ακούσουν και να κρίνουν την δράση  του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου. Να αποφασίσουμε με τη ψήφο μας ,την πορεία του συλλόγου μας  σε  συμβιβασμό ή σε πορεία διεκδίκησης και αγώνα.

Εχθρός μας δεν είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας , είναι η κάθε  κυβέρνηση που υπηρετεί τα μονοπώλια και την Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλουν να μας βγάλουν από την μέση. Η ενεργή συμμέτοχη σου πρέπει  να κάνει την διαφορά γιατί.. δεν μπορεί να αποφασίζουν άλλοι για εμάς ..χωρίς εμάς. 

Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσεις για τη ζωή σου ,για τα παιδιά σου.

Τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook