Τελευταία ενημέρωση: 13:41

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Ακρωτήρι Χανίων, έγινε ένα νέο σοβαρό τροχαίο στα Χανιά με αποτέλεσμα ένας 27χρονος να οδηγηθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τις 07:00, δύο οχήματα με συνολικά πέντε επιβάτες, τα οποία κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του Καλαμίου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ανάμεσά τους και ο 27χρονος για τον οποιό μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που έσπευσε με δύο οχήματα και 4 πυροσβέστες, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Ο 27χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων και λίγη ώρα αργότερα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιδρύματος λόγω τραύματος στο συκώτι. Η υγεία του δεν κινδυνεύει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταφερθεί στο Ωνάσειο Νοσοκομείο.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook