Απίστευτο μοιάζει το μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη καθώς, μετά το θανατηφόρο τροχαίο το Σάββατο και το σοβαρό ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στα Χανιά, τα ξημερώματα δύο ακόμη ατυχήματα στην άσφαλτο είχαν σαν αποτέλεσμα ένας 23χρονος να δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ μια ανήλικη, 15 ετών να μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 06:00 τα ξημερώματα, ένας 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο Ιεράπετρας.

Ο νεαρός είναι πολυτραυματίας και διεκομίσθη διασωληνομένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ όπου και δίνει μάχη για τη ζωή του με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη.

Την ίδια ώρα περίπου, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 15 ετών μεταφέρονταν επίσης στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ύστερα από ατύχημα με δίκυκλο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης. Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον περιφερειακό δρόμο της Σητείας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό κορίτσι δεν κινδυνεύει.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα 4 συνολικά τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν από εχθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, τη νύχτα στη Χερσόνησο ένας 39χρονος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματός του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook