Η εκτροπή του Ντόναλντ Τραμπ προς όλο και πιο ακραίες απόψεις δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Έτσι σε ομιλία που έδωσε λίγες ώρες μετά την δολοφονία των φοιτητών στο Κολέγιο του Όρεγκον, έδωσε την δική του λύση για το πρόβλημα. 

Που βεβαίως και δεν αφορά την απαγόρευση των όπλων. Αλλά όπως είπε ο ίδιος το πρόβλημα θα λυθεί αν οπλοφορούν και οι δάσκαλοι. Και να πυροβολούν οι ίδιοι τους εισβολείς που είναι συνήθως μαθητές. «Αν οπλοφορούσαν δύο-τρεις δάσκαλοι θα ήσασταν πολύ καλύτερα» είπε στο κοινό που τον παρακολουθούσε (και βεβαίως τον επευφημούσε…). 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Όμως δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό. Αναφέρθηκε και στο τείχος που ισχυρίζεται ότι θα φτιάξει για να κόψει το μεταναστευτικό κύμα από το Μεξικό. Όπως είπε: «Θα φτιάξουμε ένα αληθινό τείχος. Μας λένε ότι δεν μπορεί να χτιστεί γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Όμως στην Κίνα, το Σινικό Τείχος που χτίστηκε πριν από 2.000 χρόνια έχει μήκος 13.000 μίλια. Εδώ χρειαζόμαστε μόλις 2.000 μίλια. Και η Ιερουσαλήμ είναι ένα καλό παράδειγμα. Στο Ισραήλ έχουν ένα αποτελεσματικό τείχος, αν τους ρωτήσετε θα δείτε ότι αποδίδει».

Και το ρατσιστικό του παραλήρημα σε ομιλία στο Τενεσί ολοκληρώθηκε με ένα παράδειγμα από εκείνα που μόνο ο Τραμπ θα μπορούσε να εκφωνήσει: «Μία γυναίκα μένει έγκυος εννέα μηνών, περνάει στην Αμερική, γεννάει στην Αμερική, συγχαρητήρια Αμερική, φροντίζεις αυτό το παιδί για 85 χρόνια»!

God bless America. Και ο θεός να φυλάει όλους μας, αν αυτές οι απόψεις κυριαρχήσουν στον προεκλογικό αγώνα και αυτός ο άνθρωπος καταφέρει να εκλεγεί στην θέση του Προέδρου της Αμερικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook