Χτυπώντας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι παίκτες του Βέλιτς βρέθηκαν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς όταν στο 4ο λεπτό ο Ομπράντοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αθανασίου. Αυτό ήταν και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη να είναι καλύτερος, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η αστοχία των παικτών του είχε ως αποτέλεσμα την ήττα.

Ο Εργοτέλης είχε δύο δοκάρια με τους Δωματά, Μάνο ενώ υπερείχε του Αχαρναϊκού σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου δίχως ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει για να πάρει, τουλάχιστον, τον βαθμό της ισοπαλίας. Στον Εργοτέλη «φωνάζουν» και για ένα ακυρωθέν γκολ όταν ο Κωστόπουλος πέτυχε αυτογκόλ όμως ακυρώθηκε καθώς ο Τίκας υπέδειξε τον Μάνο σε θέση οφσάιντ.

Τελικά, στο 89′ ο Μάνος ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ίνιατς, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη σκόραρε δίνοντας μεγάλη νίκη στους κιτρινόμαυρους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook