Ο Ερμής Ζωνιανών πέτυχε σπουδαία νίκη –την πρώτη του μετά την επιστροφή του στην κατηγορία- επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έφτασε στην τελική επικράτηση, βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 17’ από κόρνερ του Μπεκατώρου ο Δομ. Πλουσής με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, που είχαν δοκάρι στο 32’ με τον Σταθόγλου.

Στο 71’ ο Β. Πλουσή σκόραρε για το 2-0, με τον Εθνικό να μειώνει για το τελικό 2-1 στο 74’ με πέναλτι του Σούφλα, το οποίο είχε παραχωρήσει ο Ρουμπάκης στον Αλιμπά.

Ερμής Ζωνιανών (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Μπαστάνης (60′ Πλουσής B.), Στάθογλου, Κατσικοκέρης (90′ Στρατήγης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (85′ Σκουτέλης)

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης (75′ Μητρόπουλος), Τερζής (46′ Μακρής), Μαρτίνος, Μάναλης (46′ Λεωνιδόπουλος), Σούφλας, Αργυρίου, Αλημπάς, Σουλελές.

Θερμή υποδοχή σε Ματζουράνη

Τον Γιάννη Ματζουράνη, γνωστό ως “Εθνικάρα”, τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό ο Ερμής Ζωνιανών. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ερμή:

Ο γνωστός στο Πανελλήνιο «Εθνικάρας» ή κατά κόσμον Γιάννης Ματζουράνης, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ερμή από τους ιθύνοντες του συλλόγου, στο πλαίσιο του παιχνιδιού του Ερμή Ζωνιανών με τον Εθνικό.

Ο αγαπητός Εθνικάρας, παρέλαβε από τον Γιάννη Κάββαλο, τον Γιάννη Παρασύρη, και το Μιχάλη Κάββαλο, αναμνηστικά, με το σημαιάκι του Ερμή, αλλά και ένα κρητικό μαχαίρι που είχε χαραγμένη την εξής χιουμοριστική μαντινάδα:
«Στο φίλαθλο του Εθνικού Γιάννη Ματζουράνη, για να θυμάται τον Ερμή και πόνος να τον πιάνει»

Μέσα σε ιαχές και χειροκροτήματα, ο κ. Ματζουράνης, ο οποίος έδωσε… ρεσιτάλ και αποθεώθηκε, τράβηξε τον κλήρο για την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου, που κλήρωσε ένα αυτοκίνητο Yaris, το οποίο κέρδισε ο κ. Στέλιος Πατελάρος με τον αριθμό κλήρου 3488.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook