Ίσως αυτό το βίντεο που διαφημίζει το κοινωνικό φροντιστήριο να μην το περιμένανε από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Η ΙΜΚΣ επέλεξε έναν χιουμοριστικό τρόπο να προβάλλει την έναρξη του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα.

Δείτε το βίντεο:

 
Για να θυμίσουμε περί τίνος πρόκειται, από το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως έχει ανακοινωθεί η προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας, θα λειτουργήσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά,Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στο κάλεσμα της Μητροπόλεως μας προς την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα για εθελοντική προσφορά, υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση πολλών εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων: Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Μαθηματικοί, κ.α. προσφέρονται εθελοντικά να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Εκκλησίας.
 
Κατόπιν αυτού όσοι μαθητές, Γυμνασίου και Λυκείου, ενδιαφέρονται για τις παραπάνω ειδικότητες, και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου τηλ. 28220-24184, (απογευματινές ώρες), e-mail: [email protected].
 
Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Καλεί επίσης και προσκαλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου.
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook