Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του Flashnews για την οριστική συμφωνία με τον Ηλία Κώτσιου με την Διοικούσα Επιτροπή να ανακοινώνει την μεταγραφή του. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ που μου δίνουν την ευκαιρία να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ» τόνισε ο πολύπειρος αμυντικός.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος, τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ομάδα που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του, σε μια δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Γ Εθνική. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου δίνουν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα και να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα προετοιμασία με τα Λεβαδειακό και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα, να μπώ γρήγορα στην ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο Ηλίας Κώτσιος επιστρέφει στον ΟΦΗ. Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός είπε το ναι στην πρόταση των ανθρώπων της κρητικής ομάδας και την Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο, για να ενταχθεί και επίσημα στις τάξεις του ΟΦΗ. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός με περίπου 300 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και αρκετά γκολ για αμυντικός (20) θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει φέτος στην Γ Εθνική.

Ο Κώτσιος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έκανε προετοιμασία με το Λεβαδειακό και δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο διάστημα προσαρμογής. Ο Ηλίας Κώτσιος αναδείχθηκε από τον ΟΦΗ (1997-2004), πριν ξεκινήσει μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή σε Παναθηναικό (με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο), Λάρισα, Γιάννινα, Καλλονή και Λεβαδειακό. Επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook