Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε ότι άπαντες στον σύλλογο τους περιμένει αρκετή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

  Ο 56χρονος Βοιωτός προπονητής, όπως το 2009, όταν ο ΟΦΗ ήταν στην Β Εθνική, έτσι και σήμερα, είπε δίχως δεύτερη σκέψη το «ναι» στην πρόταση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. 

«Ο ΟΦΗ βρίσκεται τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Γνωρίζουν όλοι την αγάπη μου για την ομάδα. Για μένα λειτουργεί πάντα και το συναίσθημα, όταν πρόκειται για τον ΟΦΗ»τονίζει ο Νίκος Γκουλής, που αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θέλω να πω πολλά. Εχω δεί την ομάδα και αυτό που έχω να πώ είναι ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το στίγμα που θέλω να δώσω σε όλους. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μόνο έτσι θα πετύχουμε. Ο ΟΦΗ κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της κατηγορίας και να δείξουμε με πράξεις ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook