Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά παραχώρησε ο Κυριάκος Γρηγοράκης, μιλώντας για το κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας χαρακτήρισε δύσκολο το ματς στο Μαρτινέγκο, ενώ αναφορικά με το πρωτάθλημα τόνισε ότι στόχος του ΑΟΧ είναι να μπει στην τριάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρεμιέρα της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Εμείς κοιτάζουμε μόνο την νίκη, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση».

Για το πρωτάθλημα: «Φέτος, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε και να έχουμε σαν στόχο την τριάδα, παρότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες».

Για την ομάδα: «Έχουμε σαν μειονέκτημα το ότι δεν έχουμε το απαιτούμενο βάθος πάγκου, παρολαυτά ελπίζουμε ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των κοριτσιών. Πάμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την Κυριακή και από εκεί και πέρα κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook