Οι τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της Σκανδιναβικής και της Πολωνικής τουριστικής αγοράς στο Ηράκλειο, παρουσιάστηκαν το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η παρουσίαση που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου και η North Events, διοργανωτής των μοναδικών αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα στην Πολωνία και την Σουηδία, έγινε εν όψει και δύο πολύ σημαντικών διοργανώσεων.

Της  τουριστικής έκθεσης GRECKA PANORAMA  που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Δεκεμβρίου 2015 στην Βαρσοβία Πολωνίας.

Της τουριστικής έκθεσης  GREKLAND   PANORAMA  η οποία πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από  12-14 Φεβρουαρίου 2016  στην  Στοκχόλμη Σουηδίας και αφορά στο σύνολο της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι Λεωνίδας Μπαμπάνης,  διοργανωτής εκθέσεων Σουηδίας – Πολωνίας, Γιώργος Πλιάκας αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Νίκος Χαλικιαδάκης, πρώην πρόεδρος ξενοδόχων  Ν. Ηρακλείου και Γιώργος Ζερβάκης πρόερδος ιδιοκτητών καταλυμμάτων  Ν. Ηρακλείου.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση για το νέο σύστημα κατάταξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων  και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA και GREKLAND PANORAMA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ” και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. 

Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την GRECKA PANORAMA και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει η τουριστική αγορά για την 3η κατά σειρά αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Στοκχόλμη, στην καρδιά της Σκανδιναβίας, GREKLAND PANORAMA τον Φεβρουάριο 2016, 12-14,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected], www.panoramagreece.com

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook