Δύσκολα απ΄ότι φαίνεται ο Βασίλης Κουτσιναικούλης θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη καθώς υπάρχει ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό προκειμένου να δει κάποια επιπλέον πράγματα για την αξία του και να βγάλει μια καλύτερη άποψη πριν πάρει την τελική του απόφαση για τον παίκτη.

Αυτό όπως είναι φυσικό «φρενάρει» την μεταπήδηση του Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη η οποία μέχρι το Σάββατο το βράδυ φαινόταν πολύ πιθανή αφού είχε προγραμματιστεί ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με αυτούς του Εργοτέλη το οποίο τελικά ποτέ δεν έγινε.

Πλέον με το δεδομένο ότι στην κρητική ομάδα θέλουν να τελειώνουν με την προσθήκη ενός μεσοεπιθετικού μέχρι την Τρίτη ανασυντάσσονται και κοιτάζουν και τις άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο.

Οι εγχώριες επιλογές έχουν να κάνουν με τον Κώστα Καπετάνο που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ντένις Επσταϊν του Ολυμπιακού. Ο πρώτος είναι σε θέση αναμονής , ενώ για τον δεύτερο θα πρέπει ο Εργοτέλης να περιμένει να δει τι απόφαση θα πάρει για τον παίκτη η ομάδα του Πειραιά , αν τον παραχωρήσει δανεικό η τον αφήσει ελεύθερο όπως ακούγεται τα τελευταία 24ωρα.

Παράλληλα στον Εργοτέλη εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την αγορά της Σερβίας και γενικότερα της πρώην Γιουγκοσλαβίας που τους έχει προτείνει ο γνωστός μάνατζερ Μπόρις Τσιβγιάνοβιτς, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Εργοτέλη να έχει συλλέξει καλά στοιχεία και για έναν Ισπανό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή η περίπτωση του οποίου φαίνεται να εξετάζεται με προσοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook