Έναν πολύ ασυνήθιστο ισχυρισμό διατύπωσε ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών και το αυτοκίνητό του έπεσε σε δύο χαντάκια κι ένα σπίτι: πως οδηγούσε ο σκύλος του.

Αστυνομικός εντόπισε το αυτοκίνητο του Reliford Cooper να επιταχύνει και να προσπερνά πινακίδα με «stop» την περασμένη Τετάρτη. Παρότι ο αστυνομικός ενεργοποίησε τον φάρο ο Cooper συνέχισε να επιταχύνει.

Ο οδηγός δεν μπορούσε να στρίψει ομαλά με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει σε χαντάκια ενώ στη συνέχεια ο 26χρονος πήρε για λίγο τον έλεγχο του οχήματος, έστριψε αλλά πολύ απότομα με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι στην άλλη πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα σπίτι.

Ωστόσο το κυνηγητό δεν τελείωσε εκεί. Ο Cooper βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει, να πηδά φράχτες και να περνά από πίσω αυλές σπιτιών μέχρι που βρήκε κρυψώνα στην τουαλέτα εκκλησίας!

Οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ναό ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και στη συνέχεια τον ανάγκασαν να αποκαλυφθεί.

Μόλις του πέρασαν χειροπέδες ο Cooper άρχισε να μιλά ακατάληπτα και τότε ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκύλος του και πως εκείνος έτρεχε επειδή ήθελε.

Κάλεσε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν το όχημα υποστηρίζοντας πως δεν είχε ναρκωτικά ή όπλα και κορόιδεψε τον έναν αστυνομικό που τον κυνηγούσε λέγοντας πως ήταν «αργός». Μετά έκανε εμετό και παραπονέθηκε πως πονούσε στην πλάτη και τότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στην έκθεση των αστυνομικών που καταδίωξαν τον 26χρονο δεν αναφέρεται αν βρέθηκε ή όχι σκύλος στο αυτοκίνητο.

Ο Reliford Cooper παραμένει υπό κράτηση με εγγύηση 26.120 δολάρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook