Η 18η αγωνιστική της Football League 2 του 2ου ομίλου περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις με το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς να «τραβάει» τα βλέμματα.

Ο 2ος στη βαθμολογία Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ομάδα του Πλατανιά σε ένα παιχνίδι κρίσιμης βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο, καθώς αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν πλησιάζουν πιο πολύ στην 1η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω για άνοδο στην Football League.

Γενικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι αγώνες των Κρητικών ομάδων είναι αυτοί που θα κρίνουν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφού πέρα του ντέρμπι της Ριζούπολης η Χερσόνησος υποδέχεται μέσα στο γήπεδό της την Ρόδο, που έχει να κερδίσει εδώ και δύο ματς, αφού έχει αναδειχθεί ισόπαλη με Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειο. Στα Χανιά ο ΑΟΧ υποδέχεται τη Κόρινθος σε μια δύσκολη και για τους δυο αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως είναι γνωστό, Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το Παναχαϊκή- Κεραυνός Κερατέας όπως και το Αγία Παρασκευή- Ασπρόπυργος δε θα διεξαχθούν. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα κατοχυρωθούν στα χαρτιά για την ομάδα της Πάτρας και του Ασπροπύργου αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής:
Κυριακή 15.00
Χερσόνησος-Ρόδος (14.00)
Παναιγιάλειος-Αίας Σαλαμίνας
Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς
Πανηλειακός-Ηρακλής Ψαχνών
ΑΟ Χανιά-Κόρινθος
ΠΑΟ Ρουφ-Βύζας Μεγάρων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ηρακλής Ψαχνών 31
2.Απόλλων Σμύρνης 30
3.Κόρινθος 30
4.Ρόδος 29
5.Πλατανιάς 27
6.Παναιγιάλειος 27
7.Παναχαϊκή 26
8.Αίας Σαλαμίνας 25
9.Βύζας Μεγάρων 22
10.ΑΟΧ 22
11.Ασπρόπυργος 20
12.Πανηλειακός 19
13.ΠΑΟ Ρουφ 18
14.Χερσόνησος 17
15.Αγία Παρασκευή –
16. Κεραυνός Κερατέας –

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook